Αυτοματισμοί

ΤΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ.

Αυτοματισμοί


Αυτοματισμοί – Μοτέρ τέντας – Μοτέρ – Ανεμούρια τέντας 


Τα έξυπνα σπίτια, που παρουσιάζονταν εδώ και καιρό ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες, τα τελευταία χρόνια αποκτούν υλική υπόσταση και γίνονται πραγματικότητα με γρήγορους ρυθμούς. Αν θέλετε και εσείς να απολαμβάνετε την άνεση και την ασφάλεια των τελευταίων τεχνολογιών, τότε η εταιρεία μας σας προσφέρει αντίστοιχες λύσεις αυτοματισμών όσον αφορά τον τύπο τέντας σκίασης που έχετε επιλέξει.
Πιο συγκεκριμένα, σας δίνεται η δυνατότητα αντί για τον κλασσικό, χειροκίνητο μηχανισμό ανάσυρσις τέντας, να επιλέξετε μια από τις πολλές επιλογές αυτόματων μηχανισμών που διαθέτουμε, όπως τα μοτέρ somfy και μοτέρ elero. Επίσης, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ασύρματα μοτέρ, τα οποία μπορούν να δεχθούν εντολές από εσάς μέσω τηλεχειριστιρίου, όπως ακριβώς αυτού που χρησιμοποιείτε για την απομακρυσμένη αλλαγή καναλιών στην τηλεόρασή σας, αλλά και ενσύρματα μοτέρ, τα οποία συνήθως διαθέτουν ένα κέντρο ελέγχου κολλημένο στον κοντινότερο τοίχο.
Όπως είναι επόμενο, η επιλογή μιας τέντας με αυτοματισμό κοστίζει υψηλότερα από μια παραδοσιακή χειροκίνητη τέντα, παρ’ όλα αυτά όμως διαθέτει και εδώ ισχύ το γνωστό γνωμικό «ό,τι πληρώσεις παίρνεις». Έτσι λοιπόν, αρχικά ο αυτοματισμός μιας τέντας εξασφαλίζει την απρόσκοπτο και κάθε φορά σωστό τέντωμα και μάζεμα του πανιού, κάτι που μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του σε βάθος χρόνου. Επίσης, οι αυτοματοποιημένες τέντες με μοτέρ παρέχουν στους χρήστες τους άνεση, κέρδος χρόνου και λύσιμο χεριών αφού με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να απολαύσουν την άνεση της βεράντας τους χωρίς να επηρεάζονται αρνητικά από τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, τα μοτέρ τέντας μπορούν να συνδεθούν με κατάλληλους αισθητήρες, όπως αισθητήρες βροχής, αέρα, ήλιου και χρόνου. Έτσι, για παράδειγμα, ακόμα και αν λείπετε από το σπίτι, η τέντα σας αν ανιχνεύσει δυνατό άνεμο ή έντονη βροχή μπορεί να κλείσει αυτόματα προστατεύοντας έτσι τον εαυτό της. Επιπλέον, μπορείτε να την προγραμματίσετε να κλείνει και να τεντώνει συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα. 

      Μοτέρ Τέντας χωνευτό

     Μοτέρ Τέντας εξωτερικό

        Ανεμούριο ηλίου-αέρα

              Χρονοδιακόπτες

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα και για: Ειδικές κατασκευές