Ρολοκουρτίνες – Ρομαν

ΤΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ.

Ρολοκουρτίνες – Ρομαν


Ρολοκουρτίνες – Ρομαν – εσωτερικού χώρου


Οι ρολοκουρτίνες, γνωστές στο ευρύ κοινό και ως κουρτίνες ρόμαν (από το αγγλικό roman) ή πιο απλά κουρτίνες ρόλερ (από το roller), αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας στην αποτελεσματική σκίαση των εσωτερικών χώρων του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αυτές επιμερίζονται από το κυρίως σώμα της κουρτίνας, τον μηχανισμό ανύψωσης και ξεδίπλωσης που χάρη στο λεπτό του μέγεθος βρίσκεται στο εσωτερικό της κουρτίνας έτσι ώστε να μην είναι εμφανής και χαλάει την γενική αισθητική, και την λεγόμενη κασετίνα που τοποθετείται στην κορυφή της τζαμαρίας ή παραθύρου και στο εσωτερικό της οποίας τυλίγεται η κουρτίνα κατά το μάζεμά της.
Οι ρολοκουρτίνες αποτελούν ιδανική επιλογή και δένουν απόλυτα με ένα μοντέρνας σχεδίασης εσωτερικό χώρο. Μερικά από τα πλεονεκτήματα για τα οποία φημίζονται είναι αρχικά ο μινιμαλιστικός τους χαρακτήρας, αφού σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κουρτίνες, όταν αναδιπλώνονται στην κασετίνα τους είναι σα να μην υπάρχουν, ενώ όταν βρίσκονται σε πλήρη έκταση δεν χάνουν τον διακριτικό τους αλλά συνάμα πινελιστικό τους χαρακτήρα. Επίσης, λόγω της ίδιας της σχεδίασής τους, οι ρολοκουρτίνες κατά την πλήρη τους έκταση καλύπτουν την πλήρη επιφάνεια της τζαμαρίας ή παραθύρου στο οποίο έχουν τοποθετηθεί, με συνέπεια να προσφέρουν στους χρήστες τους πλήρη έλεγχο του επιπέδου σκίασης των εσωτερικών τους χώρων.
Επιπροσθέτως, οι ρολοκουρτίνες έρχονται σε μια πληθώρα διαφορετικών χρωμάτων, σχεδίων και υλικών, με συνέπεια να χαρίζουν στον υποψήφιο αγοραστή πλήρη ελευθερία επιλογής. Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι διαθέτουν απλοϊκούς και ανθεκτικούς μηχανισμούς, η ακόμα και αυτόματους/ηλεκτρικούς μηχανισμούς για τους απαιτητικούς, οι ρολοκουρτίνες αποτελούν μια από τις συνιστώμενες λύσεις σκίασης του εσωτερικού σας χώρου, είτε τις τοποθετήσετε στην τζαμαρία του σαλονιού σας, είτε στα παράθυρα της κουζίνας σας.

              Ρολοκουρτίνες

                    Ρομαν

     Ειδικές Ρολοκουρτίνες

          Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα και για: Περσίδες Σκίασης – Στόρια