Τέντες

ΤΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ.

Τέντες


Τέντες – Τέντες Σκίασης – Τέντες Κήπου


Στο κατάστημα μας θα βρείτε πολλά είδη τέντας όπως τέντες με αντηρίδες,τέντες με βραχίονες,τέντες ριντό σε πολύ καλές τιμές.

Λίγο η παγκόσμια αύξηση της μέσης θερμοκρασίας και ακόμα περισσότερο το θερμό κλίμα της Ελλάδας με τα ζεστά και με υψηλή ηλιοφάνεια καλοκαίρια, καθιστούν την εγκατάσταση τεντών στην κατοικία σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο κάτι απαραίτητο. Έχετε δοκιμάσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ειδικά το μεσιμέρι, να κάτσετε στο μπαλκόνι σας είτε για να πάρετε λίγο αέρα είτε να απολαύσετε τη θέα; Σίγουρα όχι και η πιο ευχάριστη και άνετη εμπειρία! Σε αυτό το σημείο έρχονται οι τέντες σκίασης οι οποίες τοποθετούνται από τους ειδικούς μας για αυτό ακριβώς τον σκοπό. Η τοποθέτηση τέντας σκίασης ή τέντας κήπου έχει αποδειχθεί μέσα από μελέτες ότι προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα τόσο στον ίδιο τον χώρο που τοποθετείται, όσο και στο εσωτερικό της κατοικίας ή επαγγελματικής εγκατάστασης. Πιο συγκεκριμένα, η τοποθέτηση τεντών δημιουργεί ένα μέρος «όασης» κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είτε τοποθετείται στο μπαλκόνι, στη βεράντα, ή στον κήπο. Ύστερα από την εγκατάσταση, θα μπορείτε πλέον να κάθεστε στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας χωρίς να ενοχλείστε από τον ανυπόφορο καλοκαιρινό ήλιο. Επιπλέον, οι τέντες, μπλοκάροντας τις ακτίνες του ηλίου, έχουν ως αποτέλεσμα τις δροσερές θερμοκρασίες στο εσωτερικό της κτιριακής εγκατάστασης στην οποία τοποθετούνται. Αυτό έχει ως συνέπεια μειωμένες ανάγκες κλιματισμού, εξοικονωμόντας έτσι πολύτιμη ενέργεια! Λαμβάνοντας υπόψη επίσης και το γεγονός ότι η μέση διάρκεια ζωής μιας ποιοτικής τέντας κυμαίνεται, με κατάλληλη φροντίδα , στα 10 με 15 έτη, γίνεται σαφές ότι οι τέντες αποτελούν μια αποτελεσματική και αποδοτική επένδυση για την οικιακή σας εγκατάσταση, ή ακόμα και την κτιριακή εγκατάσταση της επιχείρησής σας αφού όχι μόνο επιτυγχάνεται η σκίαση των εκάστοτε χώρων, αλλά πραγματοποιείται και εξοικονόμηση ενέργειας λόγω της μείωσης των θερμοκρασιών στο εσωτερικό του κτιρίου. Εκτός από τοποθετήσεις Τέντας Κήπου & Σκίασης, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας αναλαμβάνουμε και εγκαθιστούμε συστήματα τεντών, ενώ προσφέρουμε και επισκευές τέντας στην περίπτωση που η ήδη τοποθετημένη σας τέντα έπαθε… βλάβη.

Τέντες με αντηρίδες

Picture

Τέντες με αντηρίδες

Τέντες με βραχίωνες

Picture

Τέντες με βραχίωνες

Τέντες Καθετές-Ριντό

Picture

Τέντες Καθετές-Ριντό

Καθώς και παρά πολλές άλλες κατασκευές που μπορούμε να σα προσφέρουμε ανάλογα με της ιδιαιτερότητες της κατασκευή σας με πολύ μελέτη από ειδικούς του χώρου για ένα άψογα εμφανησιακό όσο και λειτουργικό αποτέλεσμα για τους απλούς όσο και ιδιαίτερους χώρους που υπάρχουνε στο σπίτι σας η την επιχείρηση σας.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα και για: πέργκολες