ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ (ΚΟΥΡΜΠΕΣ)

ΤΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ.

ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ (ΚΟΥΡΜΠΕΣ)


ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ – (ΚΟΥΡΜΠΕΣ) – Συστήματα Σκίασης – Τέντες


Οι καποτίνες, που μπορεί να τις ακούσετε να ονομάζονται και ως κούρμπες ή κουκουλάκια (προερχόμενο από το αντίστοιχο σχήμα τους), αποτελούν άλλο ένα ακόμα είδος τέντας εξωτερικής σκίασης. Αποτελούν εναλλακτική επιλογή από τις παραδοσιακές τέντες που συναντάμε στην Ελλάδα, και συνήθως τοποθετούνται πάνω από εισόδους κατοικιών και καταστημάτων ή πάνω από βιτρίνες. Τοποθετούνται σε αυτά τα σημεία λόγω ακριβώς του περιορισμένου σχήματός τους, το οποίο εξυπηρετεί καταστάσεις που το μεγάλο μήκος μιας παραδοσιακής τέντας δεν χωράει.
Παρά την αρκετά διαφορετική τους εξωτερική εμφάνιση, οι καποτίνες λειτουργούν όπως ακριβώς μια παραδοσιακή τέντα, προστατεύοντας τον χώρο στον οποίο έχουν τοποθετηθεί από την έντονη ηλιακή ακτινοβολία, τη θερμότητα και άλλες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, οι καποτίνες (ή αλλιώς κούρμπες) χαρίζουν στο χώρο τοποθέτησής τους ένα διαφορετικό ύφος, κυρίως μια αίσθηση κλασσικότητας, ενώ αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή των «τολμηρών» που επιθυμούν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω στην είσοδο της κατοικίας τους ή στη βιτρίνα του καταστήματός τους, αφού μια καποτίνα με προσεκτικά επιλεγμένο χρωματισμό και σχεδιασμό μπορεί στην κυριολεξία να μεταμορφώσει εμφανισιακά έναν άδειο τοίχο.
Όπως και στις άλλες περιπτώσεις λύσεων σκίασης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, έτσι και εδώ οι διαθέσιμες επιλογές που έχετε όσον αφορά το σχήμα, το χρώμα και το design της μελλοντικής σας καποτίνας είναι υπεραρκετές και πληρούν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών. Επίσης, σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σταθερά κουκουλάκια τα οποία δεν ανοιγοκλείνουν, σε κουκουλάκια τα οποία διαθέτουν χειροκίνητο μηχανισμό ανοίγματος και μαζέματος, ενώ και οι …τεμπέληδες δεν μένουν ούτε και εδώ παραπονεμένοι αφού τους παρέχεται η ευκαιρία να επιλέξουν καποτίνες εξοπλισμένες με αυτόματο μηχανισμό ανοίγματος/κλεισίματος.

   Κούρμπα-κουκουλάκι οβάλ

        Κούρμπα πολυγωνική

           Κούρμπα εισόδου

Φτιάχνουμε ακόμα παρά πολλές Ειδικές κατασκευές από ειδικούς τεχνικούς βάση της και της προσαρμογής τις ιδιαιτερότητας  που χρειάζετε ο χώρος σας μετά από φωτογράφηση που γίνεται στον χώρο σας με ειδική μελέτη από τεχνικούς αλλά και από ειδικά προγραματα σχεδίου βγαίνει το κατάλληλο σχέδιο που δίνει ένα ξεχωριστή ομορφιά κατασκευής για τους ιδιαίτερους σας χώρους.
     Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα και για: Αυτοματισμοί – Μοτέρ τέντας