Τεντόπανα

ΤΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ.

Τεντόπανα


Τεντόπανα – Αλλαγή Πανίου Τέντας – Τοποθετήσεις Τέντας


Τα τεντόπανα, πολλές φορές αναφερόμενα και ως υφάσματα σκίασης, αποτελούν το δεύτερο κύριο συστατικό μιας τέντας, είτε αυτή είναι εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου, μετά τον σκελετό της. Η επιλογή υφασμάτων σκίασης κατάλληλης ποιότητας, σχεδίασης και μεγέθους είναι καίριας σημασίας και απαιτεί σημαντική προσοχή από μεριά σας, αφού τα τεντόπανα είναι αυτά που θα τραβάνε τα βλέμματα όταν τα τοποθετήσετε στο μπαλκόνι σας ή σε οποιοδήποτε άλλο εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
Με το πέρας των χρόνων, τα τεντόπανα χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο όσον αφορά την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους στον χρόνο , όσο και στην πρακτικότητα και την εμφάνισή τους. Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να εξοπλίσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας με τεντόπανα που όχι μόνο είναι ανθεκτικά σε αντιξοότητες όπως το χιόνι, οι δυνατοί άνεμοι και η έντονη ηλιακή ακτινοβολία και αντέχουν για πάνω από μια δεκαετία σύμφωνα με το μέσο χρόνο ζωής τους, αλλά επίσης διαθέτουν τέλεια επιφάνεια,  πρωτότυπα σχέδια και σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως αυτοκαθαριστική ιδιότητα ενάντια στους λεκκέδες και προστασία από ακτινοβολίες UV.
Έτσι λοιπόν, από την εταιρεία μας έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε υφάσματα τέντας όλων των γούστων και των εφαρμογών, έτσι ώστε να ταιριάξουν απόλυτα με το ύφος και το design της κατοικίας σας, είτε απλά βρίσκεστε στη φάση τοποθέτησης τέντας, είτε απλά θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγή πανιού τέντας. Μερικά ενδεικτικά σχέδια αποτελούν οι έντονες ή όχι μονοχρωμίες, οι ριγέ σχεδιασμοί, τα εμπριμέ, τυπωμένα τοπία και άλλα.

              Τεντόπανα Das

        Τεντόπανα Protection

         Τεντόπανα Ten Cate

           Τεντόπανα Calbari

Picture

Πραγματικά προσπαθούμε πάντα να πετυχαίνουμε όσο μπορούμε της χαμηλότερες τιμές της αγοράς για να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να κάνουνε την αγορά τους σε μια αρκετά χαμηλή τιμή αλλά και να αγοράζουνε τεντόπανα πιστοποιημένα από της καλύτερες εταιρείες στον χώρο τέντας.

                 Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα και για:ΚΑΠΟΤΙΝΕΣ